Werkfestival – Oldambt

Het werkfestival is in het leven geroepen door de Gemeente Oldambt, in samenwerking met vele andere gemeentes in Groningen. Een dag die in het teken staat van werk. Voor het festival diende een identiteit te worden gecreëerd, met het nodige drukwerk en overige ontwerpen.

Het werkfestival is voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan of werk. Men krijgt de kans om zinvolle contacten te leggen en tot geweldige ideeën en concepten te komen. Dit alles in een relaxte festivalsfeer. Dat moest dan ook vooral in de uitstraling van de huisstijl uitingen naar voren komen.

Let's play

Voor ondernemers werd vooraf het festival een ontbijt verzorgd. Daarnaast was er een groot bordspel bedacht met diverse opdrachten, die uitgebeeld zijn met iconen op de vakjes. De vormgeving hiervan was onze taak.

Festival, werk en netwerken

Ondanks de zakelijke gedachte achter het evenement, is er een klein festival nagebootst door de aankleding van de setting. Hiervoor is een grote plattegrond, bewegwijzering, fotokaders, badges, beachflags en wat al niet meer ontworpen.

Ter aankondiging van het event zijn er flyers, posters, advertenties en social media posts ontworpen in één dezelfde, vrolijke stijl.

Samenwerking

I.S.M.
DE JONGENS VAN LUCHT
DESIGN
PHANATIQUE
vormgeving logo groningen anderz-makelaar

AnderZ makelaar

Branding & design

Lees meer

Logopedie Centrum Groningen

Branding & website

Lees meer