SMILE & ENSYSTRA

Energie is het kernwoord voor deze EU-projecten in opdracht van Energy Valley, Energy Academy Europe en Energy Delta Institute. Met veel plezier en uitdaging zijn deze projecten naar tevredenheid voltooid.

Nog enkele kernwoorden voor deze projecten:

o Energietransitie
o Systeemintegratie
o Wetenschap
o Interdisciplinair
o Samenwerken
o Duurzame energie

SMILE

Oftewel, Smart Island Energy Systems. Een project dat in mei 2017 van start is gegaan. Het project focust zich op het demonstreren en testen van verschillende implementaties van slimme energiesystemen, z.g. smart grids, op drie verschillende eilanden in Europa; Samsø (Denemarken) The Orkneys (Verenigd Koninkrijk) en Madeira (Portugal).

ENSYSTRA

Het andere project is ENSYSTRA, een trainingsnetwerk van academische instituten, overheid en bedrijven in het energiewerkveld. ENSYSTRA legt de focus op energiesysteemintegratie. De overstap van opgeslagen fossiele brandstoffen naar fluctuerende duurzame energie vraagt om een grote reorganisatie van ons huidige energiesysteem. Het doel van ENSYSTRA is om 15 PhD’s op te leiden met een focus op systeemintegratie in de Noordzee regio, omdat dit het gebied is met het beste toekomstperspectief.

Concepting

Train met Gideon

Branding & Design

Lees meer
vormgeving logo groningen kirup

Kirup

Branding design & verpakkingen

Lees meer