Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars heeft een professionaliseringsslag gemaakt met de nieuwe website die onlangs is gelanceerd. Met de nieuwe website was het ook zaak om de huisstijl op te knappen, waarbij het logo ongewijzigd bleef. Deze uitdaging mochten wij op ons nemen. Voor de huisstijl zijn o.a. nieuwe visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen en woningbrochures ontworpen.

Daarnaast verzorgen we maandelijks de digitale banners voor de online marketing van Pandomo. En ontwerpen we geregeld nieuwe uitingen voor evenementen die zij organiseren.

Nieuwbouw event

Als makelaar is Pandomo erg actief op beurzen, maar ook met eigen events. Zo is er elk half jaar een nieuwbouw event, waarbij alle nieuwbouw projecten onder de aandacht worden gebracht bij potentiële kopers. Per nieuwbouw project wordt een groot canvasdoek ontworpen.

Nieuwbouwbeurs

Naast het nieuwbouw event is er jaarlijks een grote nieuwbouwbeurs waar Pandomo aan deelneemt. Voor deze beurs wordt een projectenwand van 12 x4 meter ontworpen, met locatie aanduidingen en verdere informatie over de projecten.

groningen logo stadsgoud martinitoren

Stad’sGoud

Branding & design

Lees meer
vormgeving logo groningen nachtvangroningen

Nacht van Groningen

Vormgeving communicatie & campagne

Lees meer