Noorderpoort 20-jarig jubileum

Een 20-jarig bestaan laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. In opdracht van de Jongens van Lucht mochten we een deel van de vormgeving op ons nemen. En met 'feest' als thema, kan dat natuurlijk alleen maar heel kleurrijk en sprankelend als resultaat hebben.

Voor de promotie van het feest dat met Stad en regio gevierd werd, maar ook met de medewerkers en studenten van het Noorderpoort zijn uitingen ontworpen zoals posters en flyers. Het jubileumfeest zelf moest natuurlijk ook vrolijk aangekleed worden.

Ons cadeau aan Stad & regio

Om het openbare feest aan te kondigen zijn er advertenties, flyers, posters en facebook-uitingen ontworpen. Een jubileumlogo was al ontworpen en is gedurende het jubileumjaar in allerlei uitingen gebruikt. Als pay-off is gekozen voor 'ons cadeau aan Stad & regio'.

Voor de medewerkers van het Noorderpoort stond een dagprogramma gepland met allerlei activiteiten en voorstellingen. Deze activiteiten zijn feestelijk aangekleed met vlaggen, banners en wegwijsborden. Er werd gezamenlijk gegeten op diverse locaties in de stad. Hiervoor ontving iedereen op maat ontworpen vouchers van zo'n 20 restaurants.

Aan tafel vond men een opgemaakte placemat met opdrachten, leuke weetjes en het programma.

Op de Grote Markt in Groningen vond het eindfeest plaats op een uniek podium met artiesten als Douwe Bob en Mr. Polska. Dit feest was voor iedereen toegankelijk en aangekleed met levensgrote bannieren.

Samenwerking

I.S.M.
DE JONGENS VAN LUCHT
FOTOGRAFIE
MAARTEN DE KOK
DESIGN
PHANATIQUE
vormgeving logo groningen ladiesrun

GasTerra Ladies Run Groningen

Vormgeving drukwerk, campagne en communicatie

Lees meer

Werkfestival – Oldambt

Branding & design campagne

Lees meer