Energiewacht (Essent)

In 2017 vierde de Energiewacht (Essent) hun 25 jarig jubileum. Een belangrijk jaar waarin ze niet alleen hun 25 jaar ervaring vierden, maar ook zijn gestart met nieuwe energie!

De uitdaging is om zoveel mogelijk mensen te helpen met de overgang naar nieuwe energie; een duurzamer en energiezuinig leven. Comfortabele warmte met nieuwe energie thuis.

En omdat je hiermee niet vroeg genoeg kunt beginnen, steunt de Energiewacht de Energy Challenges met hun traditionele kerstdonatie. Zij zorgen ervoor dat nieuwe energie niet meer nieuw is voor de nieuwe generatie.

Met het onder de aandacht brengen van deze donatie, moest een energierijke illustratie geanimeerd worden. De animatie is verspreid via digitale mailingen, social media en op de homepagina van de website.

Met nieuwe energie,
het nieuwe jaar in!

De illustraties zijn ontworpen in het kleurenpalet van Energiewacht, op basis van de sterke fotografiestijl die gebruikt wordt in hun strategie. De setting is een huishouden bestaande uit een vader, moeder, dochter en huisdier, waarbij alle energieke elementen uitgelicht worden waaronder de slimme thermostaat.

Samenwerking

DESIGN
PHANATIQUE
ANIMATIE
WILDFRUIT
FOTOGRAFIE
ENERGIEWACHT

De Oude Garage

Branding, vormgeving & website

Lees meer
logo ontwerp hollandse nieuwe groningen

Hollandse Nieuwe

Branding & Design

Lees meer