Diensten

Onze drijfveer en visie op ons vak

Consistentie als rode draad

We bouwen identiteiten en ervaringen om merken te laten groeien en hun posities te verbeteren.

Branding & design

Branding & design

Je merk is je bedrijf, je uitstraling naar de buitenwereld. Je uitstraling wordt bepaald door personaliteit, kernwaarden en dát wat jouw bedrijf uniek maakt. We verzorgen jouw merk van logo concepting tot een heuse styleguide, met een kleurenpallet, lettertypekeuze en verdere huisstijlbepalingen.

Een merk met een verhaal

Jouw bedrijf heeft een verhaal, hoe breng je deze boodschap over op jouw doelgroep? Doorloop met ons het ontwerpproces om tot een verfijnd verhaal te komen. Vertel jouw verhaal door middel van passende visuele communicatie voor jouw doelgroep in de branche waarin je werkt.

Consistentie is key

‘Stick to the story’, en zet alle kernwaarden door in de communicatie met jouw doelgroep. Consistentie helpt je om je merk neer te zetten en te behouden. Tot in de details werken we on- en offline promotiemiddelen uit.

Webdesign & developement

Webdesign & developement

Keuzes van je website bezoekers worden in fracties van seconden gemaakt. Zorg dat ze de juiste maken! De gebruiker moet snel en simpel zijn doel kunnen bereiken en bepalen of het bedrijf of product aansluit bij zijn/haar wensen. Hiervoor maakt Phanatique gebruik van interaction design (d.m.v. wireframes) en user interface design.

Een website op maat

We leveren websites op maat, ofwel passend bij jouw wensen. De ene website is de andere niet en dat zorgt er voor dat maatwerk noodzakelijk is. We kijken naar het doel van de website, de doelgroep en wat dit voor invloed heeft op de functionaliteiten. En je website is eenvoudig zelf te beheren door het gebruik van het systeem WordPress. Onafhankelijk aan het werk dus.

Responsive design & techniek

De moderne technologie vereist steeds meer van een website. Een gebruiker surft niet alleen meer via een PC op het internet. De website moet zich dus aanpassen naar de schermresolutie van de gebruiker. Hierdoor wordt elke gebruiker op dezelfde manier bediend met een passend ontwerp. Onze functionele designs worden ontwikkeld voor desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons. Hier weet Paul wel raad mee!

Drukwerk & verpakkingen

Drukwerk & verpakkingen

Advertenties, flyers, posters, stoepborden, billboards. Allemaal middelen om reclame te maken. De kunst aan ons om creatief om te gaan met de beperkte, stilstaande ruimte. Ons doel is om drukwerk te ontwerpen dat visueel aantrekt en opvalt in allerlei verschillende settingen. Beknopt, maar ladingdekkend.

Pakkende verpakkingen

Een verpakking is meer dan een informerend omhulsel en bescherming van je product. We leggen de focus op mooie en oogstrelende designs, die je product uitlichten en op laten vallen in de schappen van de winkel. Er wordt interactie gezocht met de gebruiker en we denken na over hoe het product gepresenteerd wordt in de winkel of als bestelling thuis op de mat valt.

Illustraties & iconen

Illustraties & iconen

Teksten ondersteunen met visuele elementen is wat ons betreft een absolute 'must'. Wie kijkt er nu niet graag naar plaatjes? Een verhaal wordt niet alleen aantrekkelijker met illustraties, maar kan ook beter begrepen worden. Verwerk bijvoorbeeld je saaie jaarcijfers in een heldere infographic en het wordt opeens leuk!

Waarom iconen op maat?

Iconen zijn cruciaal voor een interface design van een website, net als lettertypes en foto's. Op maat ontworpen icons helpen de bezoeker wegwijs te maken op je website. Dit verhoogt de conversie en reduceert het aantal afhakers. Het ondersteunt de bezoeker in het maken van een keuze.

Animatie

Introduceer je bedrijf aan de doelgroep door een animatievideo te maken. Of laat bijvoorbeeld je logo of iconen animeren op je website.

Complexe boodschappen visualiseren met explanimations

Leg een proces uit door middel van animatie. Geanimeerde illustraties kunnen je verhaal of idee op een eenvoudige manier vertellen, ook wel explanimation genoemd. Zo wordt van complexe materie, chocola gemaakt en is het voor iedereen te 'behappen'. De visualisaties kunnen worden ondersteund door een heuse voice-over.

We werken samen met Thijn, omdat hij een kei is in illustraties en animeren.

Fotografie

Fotografie

De samenwerking met een fotograaf is ontstaan vanuit de klantbehoefte en het terugkerende 'probleem' van het ontbreken van (kwalitatief goede) foto's voor drukwerk of een website. Foto's maken of kraken een design en kenmerken je professionaliteit. Beelden spreken voor zich en zijn daarom erg belangrijk voor je merk.

Sfeer en stijl

Elke fotograaf heeft een eigen stijl. Afhankelijk van jouw merk wordt er in een brainstorm bepaald welke stijl de fotograaf gaat aanhouden tijdens een shoot. Er wordt gekeken naar de boodschap en uitstraling die een foto moet hebben en naar het gebruik van de foto.

Fotografie van producten en personen

Is het tijd voor een nieuwe profielfoto van jou (en je medewerkers) op je website? Of heb je nieuwe producten in de schappen liggen? Maarten is onze veelzijdige fotograaf en helpt je graag verder in het neerzetten van een geschikte foto.

Iets anders

Iets anders

Was dit nog niet genoeg voor je? We staan open voor je vragen.

We kunnen je bijvoorbeeld ook helpen met het vinden van een goede tekstschrijver. Of bij het registreren en beheren van je hosting en domeinnaam. Je moet het gewoon even vragen. Dan kunnen we toch nog proosten op mooie resultaten!

We werken o.a. voor deze opdrachtgevers