Accare
Voor, achter én naast jou

Ieder kind heeft het recht om mee te doen.

Accare biedt specialistische hulp in de kinder- en jeugdpsychiatrie. De inmiddels sterk gegroeide organisatie (27 vestigingen in heel Nederland) heeft het logo opgefrist. Maar een nieuw logo betekent natuurlijk ook een hele nieuwe vormgeving van de huisstijl.

Uitdaging

Met behulp van een styleguide diende er een hele reeks aan nieuwe uitingen ontwikkeld te worden, met één herkenbare en consistentie stijl. 

Onze kracht.

Aanpak.

DO IT

De guidelines waren bekend, maar hoe deze door te voeren in alle op te leveren uitingen? Door een strenge huisstijlbewaker te zijn, in samenwerking met Accare, zijn er zeer herkenbare middelen ontworpen. De afgeronde hoek vanuit het logo, gebruikt als kader, keert bijv. overal terug.

Het drukwerk maakt gebruik van een duidelijke fotografiestijl en -setting. Dit draagt mede bij aan de herkenbaarheid van het merk. De hoofdpersoon kijkt altijd in de camera en is nooit alleen te zien op de foto. Dit moet het gevoel van ‘samen’ versterken.

Animaties voor project 'Ketenbreed leren'
Naast deze huisstijl is er tevens in opdracht van Accare, een logo, infographic en animatie ontwikkeld voor een project genaamd Ketenbreed Leren. Dit toffe werk, in samenwerking met Daan Oosterhuis en Wild Fruit.
" We zijn erg tevreden over het werk van Suzanne. Ze is creatief, denk goed met ons mee en schakelt altijd snel. "

Meer moois zien?